“Konuşan Hayvanlar” filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Emir Özyakışır, Hülya Duyar ve Ebru Akel’in oynadığı “Konuşan Hayvanlar” filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği, oyunculara 20’den fazla farklı hayvanın eşlik ettiği “Konuşan Hayvanlar” ın sürprizlerinden biri, Ebru Akel Sancak’ın oğlu Eren ile kamera karşısına geçtiği, filmin fragmanı ile açıklandı. “Konuşan Hayvanlar” ın eğlenceli fragmanı çocukları şimdiden heyecanlandırdı.

Ayşe Balıbey ve Ümit Açıkdilli’nin kaleme aldığı, insanlarla hayvanların dostluğuna dikkat çeken filmde Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Hülya Duyar, Emir Özyakışır ve Ebru Akel ile birlikte; Rıza Sönmez, Aslı Samat, Eray Demirkol, Barış Çelikkol, Orhan Eşkin, Naz Ar, Cantürk Çolak rol alıyor.

Çekimleri Bursa’da gerçekleşen ve 3 haftada tamamlanan “Konuşan Hayvanlar” filmi, 9 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.