Konserini iptal etti! Sıla’nın hamilelik iddialarını güçlendiren olay!

2 aylık hamile olduğu konuşulan Sıla, rahatsızlığı nedeniyle dünkü konserini iptal etmek zorunda kaldı.

13 Ocak’ta 1 yıllık sevgilisi Hazer Amani ile evlenen Sıla ve Amani balayı için Roma‘ya gitmişti. Ünlü sanatçı döner dönmez sosyal medya hesaplarında bir temizliğe gitmişti. Sıla her ne kadar teknolojinin azizliğine uğradım dese de Demet Akalın ve birçok kişiyi takip etmeyi bırakmış ve bu durum magazin manşetlerini süslemişti.

Şu sıralar 2 aylık hamile olduğu iddia edilen Sıla, dün akşam bir açıklama yayınlayarak konserini iptal etti. “Dipçik gibiyken bir anda yığıldım. Hiç kendi rahatsızlığım sebepli sahneye çıkamamışlığım olmamıştı. Bu beni hastalığımdan daha da üzdü. Akşamüstüne kadar bekledik, bir gayret ayaklanırım diye ama nafile. Affınıza sığınıyorum. Pazartesi günü yeni tarihimizi sizlerle paylaşacağız. Her daim sıhhatle” diyen Sıla’nın rahatsızlığı hamile olmasına bağlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.