Konak Kent Konseyi Muhtar Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Konak Kent Konseyi Muhtar Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurulu Türkan Saylan Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi. Genel Kurula Konak’ta 111 Mahalle Muhtarından 82 Muhtar katılım sağladı.

Açılış konuşmasında Konak Kent Konseyi ve Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamit Mumcu; Demokrasinin en temel taşı olan muhtarlarımızın salgın döneminde zor bir süreçten geçtiğini, ilkokul döneminin Malatya’da geçim sıkıntısı içinde geçtiğini ve o dönemlerde aklında sadece öğretmenin ve muhtarının kaldığını ifade etti. Ayrıca Mumcu Devrimci 78’liler geleneğinden geldiğini ve Gezi davasında suçsuz yere içeride yatan Mücella Yapıcı’ya selam gönderdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Genel Kurulda Muhtar Meclisi Başkanlığı için Millet Mahallesi Muhtarı Şener Doğan, Lale Mahallesi Muhtarı Sumru Benligül ve Kosava Mahalle Muhtarı Reşit Gezginci aday olarak yarıştılar. Yarışta 42 Oy ile ipi göğüsleyen Millet Mahallesi Muhtarı Şener Doğan oldu.

Yürütme Kuruluna ise sırasıyla Yenişehir Mahalle Muhtarı Süleyman Çatalbaş, Vezirağa Mahalle Muhtarı Yusuf Polat, Çimentepe Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Tuzcu Mahale Muhtarı Halil Kılınçaslan, Odunkapı Mahalle Muhtarı Recep Topal, Aziziye Mahalle Muhtarı Özlem Kanmetin, Saygı Mahalle Muhtarı Fatma Öztürk, Kadifekale Mahalle Muhtarı Davut Tekin seçildiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.