Koçtaş’tan Kamp Tatiline Hazırlanma Önerileri

Koçtaş, doğa ile buluşmak isteyenlere ve kamp sevenlere kamp tatiline hazırlanma önerileri sunuyor. Bu önerilere Yaşayan evler BLOG, ihtiyaç duyulan tüm kamp malzemelerine ise Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr’den ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste buluşturan Koçtaş, doğadaufak bir kaçamak yapmak isteyen tatilcilere tatil kampına hazırlanmanın püf noktalarını sunuyor.

Koçtaş uzmanları, soğuktan ve nemden koruyacak kampın olmazsa olmazı çadırlar, mat ve uyku tulumlarının mevsime uygun tercih edilmesini tavsiye ediyor. Kamp alanı tercihi yaparken elektrik ve suya ulaşılabilecek bir alanda konaklamak da büyük önem taşıyor. Kamp ve piknik buluşmalarında kolay taşınabilir, açılır-kapanır kamp sandalyesi ve kamp masası bulundurarak kamp tatilini daha konforlu hale getirmek mümkün…

Koçtaş uzmanları, kampta yemek yaparak eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için kamp ocağı, yemek pişirme seti, çaydanlık, piknik seti, çakmak ya da kibrit gibi kamp mutfağı için gerekli ürünleri de temin etmeyi öneriyor. Ayrıca fener ve aydınlatıcılar, taşınabilir şarj aleti, şapka, güneş koruyucu, sinek kovucu sprey, ilk yardım çantası, hijyen ürünleri de kampa gideceklerin yanına alması gerekenler arasında yer alıyor.

Kampa giderken olabildiğince rahat giysiler tercih etmek, yağmur yağması durumunda yağmurluğun bulundurulması da kampa gideceklerin hayatını kolaylaştıracak öneriler arasında bulunuyor.

Koçtaş uzmanları ilk kez kampa gideceklere; ihtiyaçları olan kamp malzemelerine mutlaka göz atmalarını, mevsim şartlarına uygun malzemeleri yanlarında götürmelerini, yakın bir kamp alanı tercih etmelerini ve mümkünse ilk kamp deneyimini yakınları ile geçirmelerini tavsiye ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.