Kocaman Yaşayan Çınarları Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, eşi Elif Kocaman ile birlikte Babalar Günü münasebetiyle Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret etti.

19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman eşi Elif Kocaman ile birlikte Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Burada misafir olan büyüklerle yakından ilgilenen Kocaman çifti birlikte şarkılar-türküler söyleyerek eğlendiler.

PASTA KESİLDİ

Huzurevi sakinleri Kocaman çiftine büyük ilgi gösterirken, kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda Başkan Kocaman, eşi Elif Kocaman, Kocaeli Huzurevi Müdürü Belma Anık Aksu, huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kestiler.

HAYIR DUALARINI ALDIK

Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Eşim Elif hanım ile birlikte huzurevinde büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık, babalar gününü kutladık. Onların varlıkları bizler için çok kıymetlidir. Büyüklerimizin her zaman yanlarında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.