Kocaman Hemşehrilerinin Mutluluklarına Şahit

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli hemşehrilerinin mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Ramazan Ayı ve bayramın bitmesiyle birlikte cemiyetler tekrar yükselişe geçti.

MURAT İLE MELİS EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Murat Toker ile Melis Kocatürk çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini vererek mutluluklar diledi.

SONER İLE ESMANUR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Soner Albayrak ile Esmanur Eroğlu çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Kocaman hediyesini verdi.

MÜNEVVER İLE SÜRMELİ ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Münevver Gülçiçek ile Sürmeli Karabıyık çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman ömür boyu mutluluklar dileğiyle hediyesini verdi.

KAYRA DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Bak ailesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Delikanlılığa adım atan Kayra Metin Bak’ı tebrik ederek hediyesini verdi.

SELAHATTİN DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Selahattin Enes’i ailesini tebrik etti. Hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Kocaman, Rabbim diğer mürvetlerinide görmeyi nasip etsin diyerek hediyesini verdi.

ELİF İLE MUHAMMET EVET DEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın tarafından nikahları kıyılan, Elif Bostan ile Muhammet Emir çiftinin nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman genç çifti tebrik ederek hediyesini verdi.

ELEM İLE MUHAMMET DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Elem Gültekin ile Muhammet Uçar çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

İLKAN İLE MELEK ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlkan Polat ile Melek Bakan çiftinin nikah ahdini geçekleştirdi. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

BARIŞ İLE SULTAN EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Barış Yıldız ile Sultan Çakmak çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

MURAT İLE EMİNE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Murat Bayrak ile Emine Karatay çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

EFTAL İLE DEMET ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Eftal Küçükosman ile Demet Koçali çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Kocaman hediyesini verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.