Kocaeli İzmit’te ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ atölyesi

Kocaeli İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün faaliyet alanlarından olan İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi’nde Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başladı

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi çocukların gelişimlerine katkı vermek adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü zekayı aktif tutarak öğrenmeyi kolaylaştıran, planlı hareket etme becerisi kazandıran, öngörüyü güçlendiren, çözüm üreten ve çok yönlü düşünme yeteneğini geliştiren atölye çalışmalarını hayata geçiriyor. Atölye çalışmalarında, çocukların eğlenerek zeka gelişimine katkıda bulunulmasını hedefleniyor.

Atölyeler günde 3 farklı yaş gruplarına göre 1’er saatlik dersler şeklinde gerçekleştiriliyor. Her grup haftada 4 gün gelerek atölyeyi tamamlıyor.

Çocuklar tarafından oldukça rağbet gören Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi şehrin farklı noktalarında da yaygınlaştırılacak. Atölye hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar 318 00 00 (4729) numaralı hattı arayabilirler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.