Kocaeli Büyükşehir’den Kandıra’da üstyapı atağı

Büyükşehir, Kandıra ilçesine bağlı 9 güzergâhta asfaltlama çalışmasına başladı

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin yaz turizm merkezlerinden Kandıra ilçesinde üstyapı atağına başladı. Selimköy-Ömerli arası 900 metre uzunluktaki yolla başlanan asfaltlama çalışmaları 8 güzergahın daha asfaltlanmasıyla sürecek. 330 gün sürmesi planlanan yol yapım işi kapsamında 9 güzergahta 26 bin 610 ton binder asfalt, 57 bin 140 ton plent miks temel ve 2 bin ton da bakım, onarım çalışmaları için asfalt kullanılacak.

KOLAY VE GÜVENLİ ULAŞIM

Büyükşehir, Kandıra Ferizli-Köseli, Hatipler-Ağva, Bollu-Kalıncak, Sarığazi-Kaynarca, Tatarahmet, Pirceler-Kıssalar, Goncaaydın-Develi, Bozburun-Kanatlar yollarında asfaltlama yapacak. Kandıralılar’ın ve ilçeye turizm amaçlı gelen vatandaşların kolay ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânlarından faydalanması için çalışan Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da bozulmuş, deforme olmuş ya da stabilize toprak yolları asfaltlayarak ulaşımda kolaylık sağlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.