Kocaeli Büyükşehir kendi ürettiği asfaltı kullanıyor

Büyükşehir, merkezde ve köy yollarındaki üstyapı çalışmalarında kendi şantiyesinde ürettiği asfaltı kullanarak tasarruf sağlıyor

Kocaeli genelindeki yolların bakım, onarım ve yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezleri ve köy yollarının daha konforlu ve güvenli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir, İzmit merkezde ve köylerinde, Kandıra’nın köy yollarında yapımına başladığı üstyapı çalışmalarında kendi şantiyesinde ürettiği asfaltı kullanarak tasarruf sağlarken maliyetlerini minimize ediyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında Kandıra’da 21 bin 900 ton, İzmit’te 62 bin 160 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek. 127 bin 250 tonda yolun temeli olan asfalt öncesi serimi yapılan plent miks temel serimi yapılacak.

SOLAKLAR ASFALT ŞANTİYESİNDE ÜRETİLİYOR

Saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt ile İzmit merkezde ve köylerinde, Kandıra’nın köy yollarında asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı. Kandıra’da 15,6 kilometre, İzmit merkezde ve köylerinde 44,3 kilometre yolun asfaltlanması planlanıyor.

KANDIRA YUSUFÇA MAHALLESİNDE ASFALT SERİLDİ

Kandıra Yusufça Mahallesi Yaramazlar mevkiinde asfalt serimine başlayan Büyükşehir Belediyesi, burada da kendi üretimi asfaltı kullanıyor. 850 metrelik yolda bin 100 ton asfalt serimi yapıldı. Yusufça Mahallesi Beşirli Mevkii, Kırkarmut Mahallesi Duraklı Mevkiinde stabilize toprak yolları asfaltlayacak Büyükşehir Belediyesi, ulaşımı daha konforlu hale getiriyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.