Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Eğlenceye Doydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilova’da sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte düzenlediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilova Yarbay Refik Cesur İlkokulu bahçesinde düzenlenen yaz şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Her şeyin düşünülerek organize edildiği şenlikte çocuklar ve aileler yazın gelişini kutladı. Çocuklar eğlence parkurlarında eğlenirken aileler de keyifli vakit geçirdi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy ve İzmitli muhtarlar da etkinliğe katıldı.

ÇOCUKLAR VE AİLELER DOYASIYA EĞLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilova Spor kulübü, Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD), Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği (KOSİD), İzmit Gücü Spor Kulübü, Bekirdere Spor Kulübü, Çayırtepe Spor Kulübü, İzmit Çevre Köyleri Arge Platformu, Malta Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İzmit ve Kandıralılar Derneği (İZKANDER) ile yaz şenliği düzenledi.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Çocukların hoşça vakit geçirebilmesi için alana birçok şişme oyun grupları kuruldu. Ayrıca çocuklar birbirinden farklı etkinlikler ve oyun alanlarında keyifle vakit geçirirken, etkinlik boyunca patlamış mısır, macun, dondurma ve pamuk şekeri ikram edildi. Reklamlardan tanıdığımız kandıralı matematik öğrtmeni Barış Gökdemir hoca da 81 ili tek nefeste saydı. Alana çocuklarını getiren aileler için de ikram çadırı kuruldu. Çocuklar alanda gönüllerince eğlenirken aileler de kurulan çadırda vakit geçirdi. Vatandaşlara şenlik boyunca çay ve pide ikramı yapıldı. Alana gelen her çocuğa çekiliş bileti verildi.

PALYAÇO VE SİHİR OYUNLARI

Çocuklara etkinlik boyunca animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Çocuklar palyaçolar ile dans ederek, oyunlar oynadı. Daha sonrasında MapHoytag halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Programın devamında sihirbaz Erkan Obüs sahne aldı. Sihirbaz Obüs, ateş oyunları, çeşitli gösteriler ve sihir numaraları ile çocukları şaşırtmayı başardı. Program sonunda ise çekiliş yapıldı. Bisiklet başta olmak üzere hazırlanan hediyeler kurayla sahiplerini buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.