“Kobe genç ölmek istiyordu”

Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği kazanın yankıları devam ediyor. NBA eski yıldızlarından Tracy Mcgrady’in Kobe itirafı büyük dikkat çekti. Kobe’nin genç ölmekten bahsettiği söyleyen Mcgrady, “Genç ölmek istiyorum. Ölümsüzleşmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

NBA’in efsane isimlerinden Tracy McGrady, helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant’la ilgili flaş bir itirafta bulundu.

ESPN’de yayınlanan “Jump” programında açıklamalarda bulunan McGrady, “Kariyerinin ilk başlarında hep genç ölmekten bahsederdi. Bu çılgınca ama böyleydi. Şöyle derdi, ‘Genç ölmek istiyorum. Ölümsüzleşmek istiyorum. Michael Jordan’dan daha iyi bir kariyere sahip olmak ve genç ölmek istiyorum.’ Bunu söylemesinin çılgınca olduğunu düşünüyordum. Ama genç Kobe için bunlar normal şeylerdi. Yaşlı Kobe ise ailesinin yanında olmak istiyordu. Bu sözleri tabii ki çocukları doğmadan çok önceydi. Ondan sonra bu kafa yapısında değildi” ifadelerini kullandı.

blank

McGrady kazada hayatını kaybeden Kobe’nin 13 yaşındaki kızı Gianna için de konuştu: “Çok özel biriydi. Tavırları, her şeyi Kobe gibiydi. Onu izlerken sanki Kobe’yi izler gibiydim. 13 yaşında fade-away (geriye çekilerek atış) atıyordu. Çok özel olacağını düşünüyordum. Ama bu fırsatı yakalayamayacak.”

İŞTE! Kobe Bryant’ın ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.