Kobe Bryant’ın son paylaşımı Lebron James

NBA tarihinin efsane isimlerinden Kobe Bryant, Calabasas’ta yaşanan helikopter kazasında beraberindeki dört kişiyle birlikte hayatını kaybetti. Bryant, son paylaşımında ise kendisi gibi Lakers forması giyen Lebron James’i tebrik etmişti.

Kendisiyle birlikte toplam 5 kişinin yer aldığı özel bir helikopterle seyahat eden NBA efsanesi Kobe Bryant, yaşanan teknik bir arıza sonrasında helikopterin alev alarak yere çakılması sonucunda hayatını kaybetti. Kazadan kurtulan kimse olmadı. Bryant’ın ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Birçok spor kulübü ve sporcu taziye mesajı yayımladı.

Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James, NBA’in en skorer üçüncü ismi oldu

“KRAL JAMES…”

Kobe Bryant’ın, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, toplam sayıda kendisini geçen LeBron James hakkında olmuştu. Kendisi gibi Los Angeles Lakers forması giyen yıldız isim LeBron James, takımının Philadelphia 76ers’a 108-91 mağlup olduğu maçta kaydettiği 29 sayı ile tüm zamanların en çok sayı atan oyuncular sıralamasında efsane Kobe Bryant’ı geride bırakarak 3. sıraya yerleşti. LeBron James, kariyerinde 33 bin 655 sayıya ulaştı. Bunun üzerine resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Kobe Bryant, LeBron James’i tebrik bir paylaşımda bulundu. Kobe Bryant, yaptığı paylaşımda “Oyunu bir sonraki noktaya taşımaya devam ediyorsun Kral James… Sana büyük saygı duyuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kobe Bryant kimdir? Kobe Bryant’ın hayatı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.