KKTC Cumhurbaşkanı sigortacıları kabul etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti.

KKTC (İGFA) – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Raif Çukurovalı ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, KKTC’nin statüsünün uluslararası alanda kabul edilmesi bakımından sigortacılıkta yapılan bütün çalışmaların, bizim dünya ile iç içe olduğumuzun bir kanıtı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, reasürans sektörü ile yapılan bütün bu çalışmaların kabul edildiğini ve bunun ülkemizdeki ekonominin bir parçası olduğunu dile getirdi.

Reasürans boyutu ile yapılan çalışmaların ve faaliyetlerin kabul gördüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu bağlamda yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Tatar ekonomilerin güven bulabilmesi, istikrarın sağlanması, yatırımların artması için sigorta sektörünün çalışması gerektiğini söyleyerek bu sektörün her türlü doğal afete ve kayıplara karşı kendi dinamiği ile kişi ve kurumları sigortaladığına dikkati çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.