Kızılcık Şerbeti’nin usta oyuncusu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti’ndeki ‘Adullah’ karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmesi üzerine ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, bugün bir ameliyat daha geçirerek beyninde oluşan sıvı alındı.

Ekranların fenomen haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Abdullah’ karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen dün geçirdiği beyin kanaması ile hayranlarını korkutmuştu.

Başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımdaki tedavisi süren 61 yaşındaki Tanrıöğen dün yeniden bıçak altına yattı ve 1,5 saat süren yeni operasyonda usta oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı.

Şu anda yoğun bakımda olan ve ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağan Settar Tanrıöğen’i kızı da bir an olsun hastanede yalnız bırakmıyor.

DİZİDEKİ SAHNELERİ NE OLACAK?
“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapım şirketi Gold Film’in sağlık durumunu yakından takip ettiği Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümündeki sahnelerini geçen hafta tamamlandığı, yeni bölümler için sete dönüş tarihine de yarın doktorlarıyla yapılacak görüşme sonrası karar verileceği öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları geçen cuma gününden beri hastaneye akın ediyor, set dışında kalan zamanlarında dönüşümlü olarak hastanede bekliyor ve Settar Tanröğen’in bir an önce aralarına döneceği günü bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.