Kızılay Kadınlarından anlamlı gösteri

Kızılay İzmir Şube Kadın, güzel bir organizasyona daha imza attı. İzmirli Sanatçı Benan Bilek tek kişilik gösterisini bu kez Kızılay yararına gerçekleştirdi. Organizasyonda elde edilen gelirle, cezaevinde annelerinin yanında yaşamak durumunda kalan 0-6 yaş arası çocukların kıyafet, oyun parkı, yatak, gibi ihtiyaçları giderilecek.

Alsancak La Cigale Restoran’da organize edilen Benan Bilek’in “Biz Bize Dip Dibe” adlı Stand Up Gösterisi ” İzmirli hayırsever kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Türkiye’de izleyicisi sadece kadın olan ilk ve tek Stand Up gösterisini gerçekleştiren Benan Bilek, bu kez sahneye Kızılay İzmir Şube Kadın için çıktı. İki saat boyunca hem güldüren hem de düşündüren Bilek, keyifli bir gösteri gerçekleştirdi.

Kızılay İzmir Şube Kadın Başkanı Gözde Birman ve ekibinin organize ettiği gösteri, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı. Gösteri öncesi konuşma yapan Kızılay İzmir Şube Kadın Başkanı Gözde Birman, “Kızılay Kadınları 110 yıl sonra yeniden yapılanarak Hilal’i Ahmer Hanımları’ndan iyilik bayrağını devraldı. Kızılay Kadınları, ülkemizin dört bir yanındaki gönüllü iyilik hareketine devam ediyor. Yaklaşık altı ay önce kurulan Kızılay İzmir Şube Kadın kısa sürede birçok gelir getirici organizasyon yaptık. Bizlere inanarak verdiğiniz destek çok anlamlı. Bugün buraya gelerek yanımızda olduğunuzu göstermeniz mutluluk verici. Ben başta Benan Bilek olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.