“Kız Kardeşler” filminin vizyon afişi ve fragmanı yayınlandı!

Dünya prömiyerini Berlin Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yapan, son olarak Saraybosna Film Festivali’nden En İyi Yönetmen ödülü ve CICAE dağıtım ödülüyle dönen Emin Alper’in yeni filmi Kız Kardeşler, 13 Eylül’de Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor.

YouTube video

Kız Kardeşler’in afişini ünlü tasarımcı Volkan Topkaya yaparken, fragmanında kariyerine Los Angeles’ta devam eden Doğan Can Gündoğdu’nun imzası bulunuyor.

Annelerinin ölümünün ardından kasabaya besleme olarak verilen üç kız kardeşin, yıllar sonra köylerine geri dönmesini ve birbirleriyle yüzleşmelerini konu alan filmin başrollerinde Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, Kayhan Açıkgöz, Müfit Kayacan ve Kubilay Tunçer yer alıyor.

blank
Kız Kardeşler

Türkiye prömiyerini 38. İstanbul Film Festivali’nde Nisan ayında yapan Kız Kardeşler, festivalde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu (Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir), En İyi Müzik ve FIPRESCI ödüllerini kazanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.