Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze’nin ailesine girdi

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, uğruna iki çocuğunun annesi 6 yıllık evli olduğu Seçkin Piriler’den ayrıldığı şarkıcı Kıvılcım Ural’ı sürpriz bir kararla ailesiyle tanıştırdı.

İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen çiftten Kaan Tangöze, yeni yılı karşılamak için gittikleri Münih dönüşü sevgilisi Kıvılcım Ural’ı İstanbul’da ailesiyle tanıştırdı.Tangöze Ailesi’nin ‘Prensesimiz’ diye hitap ettikleri Ural’ı gelin olarak kabul ettikleri öğrenilirken, genç şarkıcının bir süredir üzerinde çalıştığı albümünü bitirmeden dünya evine girmek istemediği öğrenildi.

PİRİLER ‘KAAN EVLENMEYECEK’ DEMİŞTİ AMA…

Daha önce Ural’ın gazetecilere “Evlenmeye karar verdik, ancak detayları Kaan olmadan paylaşamam.” şeklinde yaptığı açıklamanın ardından eski eşi Seçkin Piriler ise “Kıvılcım kendi kendine gelin güvey oluyor. Boşa hayal kuruyor. Kaan bana söz verdi. Onunla evlenmeyecek” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.