Kıvanç Tatlıtuğ’un Organize İşler 2’de partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ’un Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmindeki partneri belli oldu. Kadroya dahil olan Ekin Türkmen, oyuncunun sevgilisini canlandıracak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın 13 yıl aradan sonra çekeceği Organize İşler’in devam filminde Ekin Türkmen’le başrolü üstlenecek.

Uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olacak isim için arayışlarını sürdüren Yılmaz Erdoğan sonunda Ekin Türkmen’le el sıkıştı.

Son olarak Benzersiz adlı yapımda rol alan Ekin Türkmen, filmde bir horoz dövüşçüsünü canlandıracak Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Ecem olarak izleyici karşısına çıkacak.

blank

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Mahir İpek, Bensu Soral, Okan Çabalar ve Rıza Kocaoğlu da yer alıyor.

Yıldız isimleri kadrosunda toplayan Yılmaz Erdoğan, çekimlere 24 Haziran’daki seçim sonrası başlamayı planlıyor.

Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler 2 milyon 618 bin 244 gişe rakamına ulaşmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.