Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, milyonların sesi oldu

Başak Dizer, gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası verdiği tepkiyle milyonlarca Türk vatandaşının sesi oldu.

İstanbul’da yeni yılın ilk ilk saatlerinde ünlü gece kulübü Reina’da yaşanan terör saldırısı sonrası, birçok ünlü sosyal medya hesaplarından öfke dolu paylaşımlar yaptı. Ünlü isimler olayın şokunu atlattıktan sonra ülkemizi yasa boğanlara lanet yağdırıp birlik ve bütünlük çağrısı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer ise şu cümlelerle adeta yaşananlara isyan etti.

“KİMDEN HESAP SORACAĞIZ”

“Paylaşacak hiçbir şey yok artık, acıdan başka. Dünya acı, umutsuzluk ve nefret oldu bizim için artık. Ve sadece bekliyoruz. Yeni yılın ilk doğan bebeklerinin haberini alırdık eskiden, gece 2017’nin ilk katliamının haberini aldık. Nasıl yeni bir ‘yıl’a giriş bu? Nasıl insanlık! Nasıl bir vicdan! Bunun hesabını KİMDEN soracağız! #katliam #alışmayacağız”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.