Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e lüks doğum günü hediyesi

Kıvanç Tatlıtuğ, 41. yaşına giren eşi Başak Dizer’e doğum günü hediyesi olarak 940 bin TL değerinde lüks bir araç hediye etti.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e sürpriz! Başak Dizer, önceki gün 41. yaşını dostlarıyla birlikte kutladı. Tatlıtuğ’un geç saatte katıldığı gecede yakışıklı oyuncunun eşine lüks bir doğum günü hediyesi aldığı öğrenildi. Son dönemde rol aldığı reklam filmlerinde yüksek fiyatlı anlaşmalar yapan oyuncu, eşine 950 bin TL değerinde Volvo XC90 Hybrit marka lüks otomobil aldı. Eşinin ortağı olduğu Room and Rumours adlı mekândan Dizer’le birlikte çıkan ünlü isim, yeni oyuncağıyla da ilk kez görüntülenmiş oldu.

Tatlıtuğ çifti, gece sonunda baş başa kutlama yapmak için romantik bir yere geçti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.