Kıvanç Tatlıtuğ, yakında yarışlara katılacak

Motor sporlarına düşkünlüğüyle bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, yakında yarışlara da katılacak. Pistlere adını yazdırmaya kararlı görünen oyuncu, lisans için başvuruda bulundu.

Go-kart aracı alıyor

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam yapımcı Kerem Çatay ile Akmerkez’deydi. Görüşme sonrası mekandan ayrılan oyuncu, yeni sipariş verdiği go-kart aracının sorulması üzerine şaşkınlık yaşadı. “Siz nereden duydunuz?” diye soran Tatlıtuğ, ardından yarışlara hazırlandığını açıkladı.

İki yarış birden

Tatlıtuğ’un yarışmak için gerekli lisansı almak üzere İstanbul Motorsporları’na başvurduğu öğrenildi. Oyuncu, lisans çıktıktan sonra Türkiye Karting Şampiyonası’nın senior master kategorisinde yarışacak.

Yarış nisanda

Yarışmanın ilk ayağı 7-8 Nisan’da İstanbul Tuzla Karting pistinde yapılacak. Tatlıtuğ nisandan kasıma kadar sürecek Intercity Caterham Cup’a da katılmayı planlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.