Kıvanç Tatlıtuğ ve Victoria’s Secret meleği Romee Strijd büyüledi

Mavi’nin heyecanla beklenen reklam filminin teaser’ı yayınlandı!

Mavi’nin, Kıvanç Tatlıtuğ ile son dönemin en gözde Victoria’s Secret meleği Romee Strijd’i bir araya getirdiği yeni reklam filmi çok yakında seyirciyle buluşacak. Mavi’nin 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıtan kampanyada Kıvanç Mavisi, Romee’nin katılımıyla yepyeni bir hikâyeye dönüşüyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak reklam filmi merakla bekleniyor.

Romee Strijd kimdir?

Mavi’nin SS18 koleksiyonunun global marka yüzü olan 23 yaşındaki Romee Strijd, 2015 yılında Victoria’s Secret melekleri arasına katıldı. Balmain, Celine, Isabel Marant, Louis Vuitton, Prada gibi pek çok markanın defilesinde yürüyen ünlü top model, Alexander McQueen, Donna Karan, Giuseppe Zanotti gibi dünyaca ünlü markaların kampanyalarında yer aldı.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.