Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün oynadıkları karakterleri anlattı

‘Cesur ve Güzel’ dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün oynadıkları karakterleri anlattı.

Perşembe akşamları yayınlanan ve ikinci bölümüyle ‘Tüm Kişiler’ kategorisinde en çok izlenen yapım olan Cesur ve Güzel’in kahramanları konuştu.

Geçmişinin sırlarıyla Korludağ’a yerleşerek Tahsin Korludağ’dan ailesinin intikamını almak isteyen Cesur’a hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ canlandırdığı karakter hakkında şunları söyledi:

“Cesur, son derece soğukkanlı, bilgili ve kültürlü. Karakter beni iştahlandırdı. Cesur’a hayat vermek bulmaca gibi”

Cesur’u kendi ile kıyaslayan Tatlıtuğ “Ben soğukkanlı değilim. Parlamam ve duygusallaşmam çok ani olur. Cesur ise bu tarafını törpülemiş, sessiz, sakin biri” dedi.

Babası Tahsin Korludağ’ın göz bebeği; genç, başarılı ve güçlü bir kadın olan ve Cesur ile yakınlaşmasıyla dikkat çeken Sühan karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün ise şunları söyledi:

“Karakteri yavaş yavaş tanıyorum. Senaryoyu okuduğumdaki kadınla, şu anki bambaşka”

Cesur ve Güzel – Cesur Özel Röportaj

YouTube video

Cesur ve Güzel – Sühan Özel Röportaj

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.