Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer savcılığa koştu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Sinan Altıntaş isimli şahsın kendilerini ölümle tehdit ettiğini belirtip suç duyurusunda bulunmuştu. Altıntaş, sosyal medyada Başak Dizer'e yönelik hakaret içerikli sözler paylaşınca çift, tekrar savcılığa başvurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Sinan Altıntaş isimli şahsın kendilerini ölümle tehdit ettiğini belirtip suç duyurusunda bulunmuştu. Altıntaş, sosyal medyada Başak Dizer’e yönelik hakaret içerikli sözler paylaşınca çift, tekrar savcılığa başvurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde Sinan Altıntaş, isimli bir şahsın kendilerini rahatsız ettiklerini ileri sürerek şikayetçi olmuş, Aile Mahkemesi’ne başvurarak koruma kararı aldırmışlardı.

“İFTİRA ATTILAR ŞİKÂYETÇİYİZ”

Sinan Altıntaş’ın ünlü çiftin başına dert açması magazin gündemine bomba gibi düşmüş bu durum sosyal medya hesaplarına da yansımıştı.

Instagram üzerinden magazin haberlerini paylaşan ve üzerine yorum yapan bir sayfada Kıvanç ve Başak çiftiyle ilgili haber yapan Günaydın’ın gazete sayfası paylaşılmış ve altına Başak Tatlıtuğ’un Sinan Altıntaş ile bir ilişkisi olduğu yazıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Söz konusu yorumlar sonrası Başak Tatlıtuğ ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ savcılığa başvurarak Sinan A.’yı tanımadıklarını, paylaşımlar nedeniyle itibarlarının zedelendiğini ileri sürerek şikâyetçi oldu. Şikâyet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Atıntaş’ın oyuncu Hazar Ergüçlü’yü de tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. Korunma talebiyle ilgili İstanbul Aile Mahkemesi’ne verilen dilekçede, Sinan Altıntaş’ın mesajlarında sürekli oyuncu Hazar Ergüçlü’nün kız arkadaşı olduğunu ve ilişkilerinin Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer tarafından bozulduğunu dile getirdiği anlatıldı.

blank

Hazar Ergüçlü’nün fanı olduğu iddia edilen söz konusu şahısla ilgili ünlü oyuncunun menajerlik ajansı şu açıklamayı yaptı: “Hazar Ergüçlü, söz konusu şahsı hiç tanımamaktadır. Bu şahısla ilgili bilinen, zaman zaman yakın çevresine mesajla ulaşarak tehditkar yaklaşımlar göstermesinden ibarettir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.