Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’lu Çarpışma Instagram’da rekora koşuyor

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’dan yeni bir rekor…

Kadir ve Zeynep’in karşılıklı duygusal itiraflarının damga vurduğu tanıtım videosunun 13.bölüm fragmanı instagramda 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı. Bu dizinin instagram üzerinde bir milyonu geçen ilk videosu oldu. Yayınlandığı ilk günden buyana ekranda fırtınalar estiren “Çarpışma” Türkiye’de ve dünyada hayran kitlesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor..

blank

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.