Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’e Netflix’ten rekor teklif!

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’e flaş bir teklif geldi. Muhteşem ikiliyi yeniden bir araya getirmek isteyen Netflix, Tatlıtuğ ve Saat’e rekor bir teklifte bulundu.

Dijital dizi ve film izleme platformu olan Netflix, yayınlandığı dönemde tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisinin yıldızları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden bir araya gelmesi için harekete geçti.

HAYRANLARINI HEYECANLANDIRDI

Türkiye’de tam olarak istediği ilgiyi göremeyen Netflix, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’a rekor bir ücretle teklif götürdüğü iddiaları sevilen oyuncuların hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

1 MİLYON LİRA TEKLİF EDİLDİ

TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli magazin programının haberine göre, film projesi için Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’a tam 1 milyon lira teklif edildi. İddialara göre, Netflix’in teklifine Kıvanç Tatlıtuğ, sıcak bakarken Beren Saat, düşünmek için zaman istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.