Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’i korona ikinci kez vurdu!

Koronavirüs, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’i ikinci kez vurdu. Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş belirtisiyle test yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin sonuçları pozitif çıktı.

Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen koronavirüs Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’i ikinci kez vurdu. Oğlu Kurt Efe doğduktan sonra yaşamlarını Bodrum’da sürdürmeye karar veren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti koronavirüse yakalandı.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe’nin de korona olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş belirtisiyle test yaptıran çiftin sonuçları pozitif çıktı.

Bodrum’daki evlerinde karantinaya çekilen Tatlıtuğ Ailesi’nin hastalığı hafif atlattığı öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ’un, iki projesinin olduğu Netflix’in gecesine de bu nedenle katılamadığı bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.