Kıvanç Tatlıtuğ, sevenlerine yeni projesinin müjdesini verdi

Son olarak ‘Çarpışma’ dizisiyle ekranlarda izlediğimiz ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sevenlerine yeni projesinin müjdesini verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, dün gece yeni aldığı 1970 model Chevrolet Monte Carlo arabasıyla ilk kez görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projesini de ilk kez açıkladı.

21 Şubat’ta eşi Başak Dizer’le 4. evlilik yıl dönümünü Çanakkale’de kutlayan Tatlıtuğ, “Çok mutluyuz, 4. yılı bitirdik… Başak’la beraber Çanakkale’deydik. Biliyorsunuz biz fırsat buldukça doğaya kaçan bir çiftiz” dedi.

“BU SENE DİZİ YAPMAK İSTİYORUM”

Geçen yıl sonu eşinin Bebek’teki davetinde tiyatro yapmak istediğini açıklayan yakışıklı oyuncu yeni projesi hakkında da şunları söyledi:

“Tiyatro yapmak benim gönlümde var ama başka yeni gelişmeler oldu. Dijital platforma bir dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene artık dizi yapmak istiyorum. Yaza da bir sinema filmim var. O da değişik bir hikaye… Ben böyle değişik şeyleri yapmayı arzu ettiğim için o hikayeyi de çok beğendim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.