Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel’e hırsız şoku

‘Cesur ve Güzel’ setinde hırsızlık şoku! Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı dizinin çekimlerinde sahte 100 bin dolar çalındı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuğba Büyüküstün’ün paylaştığı “Cesur ve Güzel” setinde geçtiğimiz günlerde filmlere konu olacak bir olaya sahne oldu. Tuzla’da kurulan platoya gece hırsız girdi. Dizide senaryo gereği kurulan bankaya giren hırsız kasayı patlatarak 100 bin dolar sahte paralarının çalındığı iddia edildi.

Sete bir günlük ara

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası sete bir gün ara verildi. Hırsızın çaldığı sahte paraların tekrardan tedarik edilmesinden sonra çekimlere kaldığı yerden devam edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.