Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün projesinde sürpriz karar

Senaryo krizi yaşayan ‘Siyah Beyaz’ projesi iptal olurken ikili başka bir hikâyeyle izleyici karşısına çıkacak. Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı ‘Siyah Beyaz’ projesi daha yayımlanmadan rafa kalktı. Birkaç haftadır ‘Siyah Beyaz’ dizisinde senaryo krizi yaşandığı, senaryonun birkaç kez değiştirildiği iddia edilmişti.

‘GÜZEL VE ÇİRKİN’ OLACAKLAR

Son dönemde Büyüküstün’ün projenin çok fazla erkek dizisi olmasından, Kıvanç Tatlıtuğ’un da fazla kötü bir adam olarak ilk bölümlerde seyirci karşısına çıkacağı için rahatsız olduğu öğrenildi. Defalarca yazılan senaryo, yapım ekibinin de içine sinmeyince proje iptal edildi. Bunun üzerine Ay Yapım, ellerinde olan başka bir projeyi hayata geçirmeye karar verdi. Tatlıtuğ ile Büyüküstün, ‘Güzel ve Çirkin’ dizisiyle ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.