Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen Başak Dizer’in istediği ücret dudak uçuklattı

Bir kozmetik markasından gelen reklam teklifi için 500 bin TL ücret talep etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptığı evlilikle Türkiye gündemine yerleşen Başak Dizer, bu sayede firmaların da dikkatini çekti.

TV PROGRAMINA DA BAŞLADI

Takvim’in haberine göre; stil danışmanlığı yapan Dizer, evlendikten sonra özel bir kanalda TV programına başladı. Bu program sayesinde haftada 7 bin TL ücret aldığı konuşulan Başak Dizer’e markalardan reklam teklifleri yağmaya başladı.

500 BİN TL İSTEDİ

Kıvanç Tatlıtuğ’la aynı projede yer alması için firmaların sıraya girdiği Dizer’e, geçtiğimiz günlerde ünlü bir kozmetik firması da teklif götürdü. Evliliğinin ardından yakaladığı şöhretini fırsata çevirmek isteyen Başak Dizer, 1 yıllık reklam anlaşması karşılığında ünlü isimler Fahriye Evcen ve Azra Akın gibi 500 bin TL ücret istedi. Dizer’in talep ettiği bu dudak uçuklatan rakam, firma yetkilileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.