Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe dünyaya geldi!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin Kurt Efe adını verdiklerini oğulları dünyaya geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, oğullarını kucağına aldı.

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti ilk kez ann-baba olacak olmanın sevincini yaşadı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer bir bebek beklediklerini duyurmuştu.

blank

KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER’İN OĞLU DÜNYAYA GELDİ

Oğullarına Kurt Efe adını vermeleri ile gündeme bomba gibi düşen ikili cephesinden güzel haber geldi. 2. Sayfa’nın haberine göre; Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ’un oğulları Kurt Efe dünyaya geldi. Doğuma giren oyuncu, gözyaşlarını tutamadı. Altın saçlı Kurt Efe’nin adeta babasının kopyası olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.