Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çift aşklarını simgeledi!

Ünlü oyuncu, sevgilisi için yaptırdığı iki ayrı özel tasarım yüzükle resmi olmasa da kalben Dizer’le evlendi.

Genç kızların gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ ile ünlü stil danışmanı Başak Dizer’in ilişkisi, bilindiği gibi 2 yılı aşkın süredir doludizgin sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Londra’ya giderek aşk tazeleyen ünlü çift, beraberliklerini de gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Haklarında sürekli ‘evlilik’ haberleri çıkan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ’un kendi aralarında yüzük taktıkları doğru… Ancak bu yüzük, zannedildiği gibi ne bir tek taş ne de alyans…

kivanc

BAŞ HARFLERİ VAR
Gümüş yüzükleriyle ünlü olan hatta birçok takı mağazasında adını taşıyan yüzükler bulunan ünlü oyuncu, aşkının simgesi olarak da geçtiğimiz aylarda 2 adet gümüş yüzük yaptırmıştı. Yüzüklerden birine ‘K’, diğerine de ‘B’ harfini işleten ünlü oyuncu, Başak Dizer’i simgeleyen yüzüğüyle sık sık objektiflere takılmıştı. Herkes güzel stil danışmanının neden ‘K’ harfli yüzüğünü takmadığını merak ederken Başak Dizer de sevgilisinin hediyesi olan yüzüğüyle önceki gün ilk kez görüntü verdi. Sağ el işaret parmağına bu aşk simgesini takan Başak Dizer’in orta parmağında taşıdığı yüzüğün de sırrı ortaya çıktı. Yine gümüşten ve öpüşen bir çiftin simgesi olan bu yüzük de Kıvanç Tatlıtuğ’un Başak Dizer’e anlamlı bir hediyesi.

Güzel stil danışmanı, Kıvanç Tatlıtuğ’un hediyesi olan bu özel tasarım gümüş yüzüğü parmağından hiç çıkartmıyor.

1. YILLARI ŞEREFİNE
Dizer, ünlü oyuncunun beraberliklerinin 1. yılı şerefine aldığı bu özel tasarım gümüş yüzüğü parmağından hiç çıkartmıyor. Hatta Başak Dizer, instagram hesabından da sık sık bu özel yüzüğünün fotoğrafını paylaşıp Kıvanç Tatlıtuğ’a olan aşkını gözler önüne seriyor. Haklarında sürekli ‘evlendiler, evleniyorlar’ haberleri çıkan ikili, anlaşılan resmi olmasa da kalben çoktan evlenmiş ve bu iki özel yüzükle de aşklarını simgelemiş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.