Kıvanç Tatlıtuğ, hakkındaki eleştirilere sert çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ darbe girişimine karşı sosyal medyada paylaşım yapmadığı gerekçesi ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Tatlıtuğ, hakkındaki eleştirilere sert çıkıp “daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağım” dedi.

İşte Tatlıtuğ’un o paylaşımı…

“Bugün birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamamız gereken günlerdeyiz.. Ama görüyorum ki bir takım kişiler gerçek olmayan sanal platformlarda birbirini yiyor, bir fotoğraf koymadığı için eleştirdiği kişinin annesine, babasına, doğmamış çocuğuna küfrediyor…

Vatanını, milletini ve bayrağını sevmek, buraya şimdi zamanıdır deyip, fotoğraf koymak, video çekmekle alakalı değil benim için. Twitter hesabımdan alçakça yapılan darbe girişimi için hislerime tercüman olan bir yazıya imzamı attım ki sosyal medya hesaplarımı ne kadar az kullandığımı bilen bilir.

Demek millet olarak biz sosyal medyayı kullanmayı henüz öğrenemedik. Bu platformlarda daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağım] bildirmek istiyorum.. Güneşli güzel günlere inanan, insanların birbirini kırmamak için çaba sarf ettigi, bayrağımız altında huzurla yaşayacağımız günlerin çabucak gelmesi dileğiyle.. Allaha emanet olun..”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.