Kıvanç Tatlıtuğ, Can Yaman sorularını umursamadı!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yöneltilen Can Yaman ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Geçtiğimiz günlerde İspanya’ya giden Can Yaman Kıvanç Tatlıtuğ hakkında “Ne yapayım arkadaşlar, Kıvanç abinin dizileri İspanya’ya satıldı mı bilmiyorum. Eğer satıldıysa öyle olur satılmadıysa yapacak bir şey yok. Başka bir oyuncunun dizisi izlenmiyorsa orada ünlü olması mümkün değil zaten. Benim dizilerim orada çok izleniyor.” dedi.

Can Yaman’ın bu açıklamalarına herkes tepki gösterirken Kıvanç Tatlıtuğ’un ne yanıt vereceği merak ediliyordu. Bir mekan çıkışında görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ’a, bu açıklama soruldu. Kıvanç Tatlıtuğ ise gazetecilere Yaman’ın sözlerini umursamadığını ima ederek, “Benimle ilgili bir sorun var mı kardeşim? Estağfurullah. Kendim dışında gelişen olaylara yorum yapmıyorum.” dedi.

Can Yaman’dan Kıvanç Tatlıtuğ göndermesi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.