Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’u teknesinde ağırladı

Eski dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, Marmaris’te buluştu. İkili önceki gün yelkenli tekneyle Yunanistan’ın Simi Adası’na geçti.

Bodrum dönüşü

Babasını ziyaret için birkaç günlüğüne Bodrum’a giden Kıvanç Tatlıtuğ, yeniden tatilini geçirdiği Marmaris’e döndü. Ünlü oyuncu, Marmaris’e döner dönmez de yakında yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’la buluştu.

cagatau kivanc

Çekimlere hazırlanıyor

Çekim maratonundan önce enerji depolamak isteyen Ulusoy ile arkadaşı Tatlıtuğ, önceki gün yelkenliyle denize açıldı. İki ünlü oyuncu, bir süre Marmaris koylarını gezdikten sonra Yunanistan’ın Simi Adası’na uğradı. Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ile buluşmadan önce eşi Başak Dizer’le sahilde kahve keyfi yaptı.

kivanc

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.