Kıvanç Tatlıtuğ, bu sezon da eşinden vazgeçmedi

Her projesinde stilist Başak Dizer’le çalışan Kıvanç Tatlıtuğ, bu sezon da eşinden vazgeçmedi. Dizer, ‘Çarpışma’da rol alan eşini, haftalık 10 bin TL ücret alarak stiline imza atacak.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer çifti, iş dünyasında da birbirinden vazgeçmiyor! ‘Aşk-ı Memnu’nun setinde kostüm sorumlusu olarak çalışan Başak Dizer’le evli olan Tatlıtuğ, ‘Çarpışma’ dizisinde eşiyle çalışma şartı koştu. Birçok projesinde Dizer’in ekibiyle çalışan Tatlıtuğ, bu kararından bu sezon da vazgeçmedi. Dizer, Kadir karakterine hayat verecek olan yakışıklı oyuncunun stylingini üstlenecek. Birçok dizi karakterinin imajında imzası olan stil danışmanının alacağı ücret de dudak uçuklattı. Bölüm başı 10 bin TL alacak olan Dizer’in aylık kazancı da 40 bin TL olacak.

GÖZLERDEN UZAK ORGANİK YAŞAM

Öte yandan Kemer Country’de şehir karmaşasından uzak sakin bir yaşam süren Tatlıtuğ çiftinin evlerinde tavuk, horoz, kedi ve köpek gibi hayvan besledikleri öğrenildi. Tamamen organik yaşama yönelen çift, ekolojik yaşamı benimsiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.