Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin bebek müjdesine Nurten Tatlıtuğ’dan ilk yorum

Evliliklerini bebek haberiyle taçlandıran Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin mutluluklarına Nurten Tatlıtuğ’dan ilk yorum geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ, “Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. ikisine de teşekkür ediyorum. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.” dedi.

YouTube video

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin magazin gündemini sallayan bebek haberine anne Nurten Tatlıtuğ’dan ilk yorum geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi “Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.” dedi.

Ekranların yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ beş yıl önce stilist Başak Dizer hayatını birleştirmişti. Ünlü çiftin bebek beklediği haberleri magazin kulislerinde konuşulmuştu. Çıkan hamilelik haberlerine karşısında sessizliğini bozan Başak Dizer, 2. Sayfa programına gönderdiği “Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz” mesajıyla bebek beklediği iddialarını doğrulamıştı.

Bebek beklediklerini ve üç aylık hamile olduğunu söyleyen Başak Dizer’in Paris’te kıyılan nikahına Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ’un katılamadığı ve annesinin o dönem ünlü çifttin evliliklerine onay vermediği yönünde magazin haberleri gündem olmuştu.

2016 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde bebek heyecanını yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin sevinçlerine yakışıklı oyuncunun annesi Nurten Tatlıtuğ da paylaştı. Babanne olmaya hazırlanan Nurten Tatlıtuğ, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak mutlu haber için açıklamalarda bulundu.

“ÇOK MUTLUYUM, İKİSİNE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ “Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok özel şekilde haberi verdiler, ondan bahsetmek istemiyorum. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Allah eli ayağı düzgün, sağlıklı bir bebek nasip etsin. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.