Kitap Günleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen kitap günleri yoğun katılımla devam ediyor. Etkinliğe gelen ziyaretçiler, kitapların yanı sıra yazar ve sanatçılarla da buluşma fırsatı buluyor.

Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 27 Mayıs Cuma günü açılışı gerçekleştirilen 2. Karaman Kitap Günleri, her gün kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Her yaştan ziyaretçinin ilgi gösterdiği Kitap Günlerinde; Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin binlerce eseri okurların beğenisine sunulurken, etkinliğe katılan ünlü yazarlar; söyleşi ve imza etkinliğinde Karamanlılarla bir araya geliyor.

5 Haziran Pazar gününekadar devam edecek olan Kitap Günlerinde, her gün Karamanlı yazarlarla birlikte; 1 Haziran günü Kişisel Gelişimci-Yazar Müjde Aklanoğlu, 2 Haziran günü Yazar Mustafa Yılmaz ve Sinan Yağmur, 3 Haziran günü Yazar Armağan Can, Sümeyra Turanalp ve Tarkan Köylü, 4 Haziran günü Yazar Yunus Meşe ve Ahmet Melih Karauğuz, 5 Haziran günü Yazar Merve Gülcemal Karaman 2. Kitap Günlerine katılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.