KısaKes’in beğeni toplayan yapımları, BluTV’de

Fenomen dizilere imza atmakla beraber izleyicileri ödüllü filmlerle de buluşturan BluTV, kısa film severler için sürpriz bir seçkiyle geliyor. Türkiye’nin önemli kısa film festivallerinden KısaKes’in beğeni toplayan yapımları, BluTV’de izlenebilecek.

‘Kar’, ‘İki Dil Bir Bavul’, ‘Yazgı’, ‘Körfez’ ve ‘Annemin Şarkısı’ gibi Türkiye ve dünyadaki pek çok film festivalinden ödüllerle dönmüş filmleri sinema severlerle buluşturan BluTV, sürpriz bir kısa film seçkisini izleyicileriyle buluşturuyor.

Dünyanın dört bir yanındaki genç sinemacılar için genç sanatçılar ve sinemaseverler tarafından organize edilen KısaKes Kısa Film Festivali’nin ödüllü ve unutulmaz animasyon, Türk ve yabancı filmleri, BluTV’nin yeni bölümü “kısa filmler”deki yerini aldı.

Sinemaseverler, 2015 yılında Türkiye’nin en çok başvuru alan film festivali olan KısaKes’ten tam 30 filmi BluTV’den izleyebilecekler.

blank

KısaKes Film Festivali Seçkisi:

128

Anlatıcı

Arka Koltuk, NY

At the Edge of Winter

Bıyık

Bir Maç Günlüğü

Cheers

Claire

Elik

Fingerman

Howl Seat

Hunted

Karapol

Kiarex

Kimi Sevsem Çıkmazı

Lucy and Fer

Olia

Madness

Quacksalver

Prey

Purple Dreams

Retouch

Shades

Tavşan Kanı

The Apple Core

The Pit

Tomorrow Morning

Uzaktaki Kadın

Yin and Yang

Yumurta

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.