‘Kırmızı Oda’ TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor!

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, 4 Eylül Cuma akşamı 20:00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kırmızı Oda’da, yetenekli oyuncu Tülin Özen; erişkin psikiyatristi Piraye Artun’a hayat veriyor. Eşi vefat ettiği için ikiz oğullarına tek başına bakan Piraye Artun, güçlü kişiliğiyle klinikteki herkesin hayranlığını kazanıyor.

Tülin Özen, merakla beklenen ‘Kırmızı Oda’yı şu sözlerle anlattı: “Her birimizin hikayesi eksik, tamamlanmaya muhtaç ve her zaman yeni yollara, yeni kapılara ihtiyacı var. ‘Kırmızı Oda’ doktor ya da danışan olması farketmeden birbirimize nefes olmaya çalışacağımız bir dizi olacak diye hayal ediyorum.. Piraye için, diğer karakterler için ve de izleyenler için..”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.