“Kırmızı Oda” seyirciden büyük ilgi gördü ve reytinglerin zirvesinde yer aldı

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen üçüncü bölümüyle de seyirciden büyük ilgi gördü ve reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Sosyal medyada da yüksek etkileşim alan dizi, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde açık ara birinci olarak yeni sezonun en çok ilgi gören dizisi olduğunu kanıtladı.

Üçüncü bölümde Meliha’nın (Evrim Alasya) hikayesi İstanbul’da devam ederken, Mehmet’teki (Salih Bademci) şaşırtıcı değişiklik dikkat çekti. Üçüncü bölümün en çok konuşulan karakteri ise Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya’ydı.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

‘Kırmızı Oda’ dördüncü bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.