Kiralık Aşk zirvedeki yerini korudu

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle bu hafta da tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Defne ve Ömer Aşkında Kriz!

Ömer’in evlilik teklifine cevap vermeye hazırlanan Defne’nin başı büyük belada. Ömer, Defne’yi affedecek mi? Aşıklar bu krizi de aşabilecek mi? Hepsi yeni bölümde yanıtını bulacak.

Kiralık Aşk; Tüm kişilerde yüzde 7,8 reyting, yüzde 19,76 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 8,32 reyting ve yüzde 21,07 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 8,45 reyting ve yüzde 20,76 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.