Kimyasal hadım yeni dönemde devreye girecek

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, küçük Eylül’ün öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara’nın Polatlı ilçesinde 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın öldürülmesine ilişkin, “Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız” ifadelerini kullandı.

Küçük Eylül’ün öldürülmesini “vahşice bir cinayet” olarak nitelendiren Bozdağ, şunları kaydetti:

“Türkiye olarak bu tür cinayetleri önleme konusunda ciddi tedbirler aldık bugüne kadar hükümet olarak. Önümüzdeki dönemde bu tedbirleri tekrar gözden geçirip cezaları daha da artıracak adımlar atacağımızı daha önce açıklamıştık ancak seçimin araya girmesiyle bu düzenlemeler yapılamamıştı. Yeni dönemde bu konularda cezaları daha da artıran adımları atacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek isterim.”

BOZDAĞ’DAN KILIÇDAROĞLU’NA RONALDO’LU MESSİ’Lİ GÖNDERME

24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını da değerlendirerek Bozdağ, “Ronaldo kaybetti Portekiz, Messi kaybetti Arjantin elendi. Kılıçdaroğlu 9 defadır maçı kaybediyor takımı bırakmıyor.” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.