Kimse beklemiyordu! Hercai’de şoke eden ayrılık!

ATV’nin fenomen yapımlarından olan başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldığı Hercai izleyenleri ekran başına kilitleyen dizide beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Popüler çocuk oyunculardan olan Ebrar Demirbilek, Hercai dizisi kadrosuna okul yoğunluğu nedeniyle veda etti.

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in paylaştığı Hercai dizisi büyük beğeniyle takip ediliyor. Reytinglerinde eski başarısını yakalayamayan Hercai dizisi sosyal medyada büyük bir etkiye sahip.

Oyuncularıyla da dikkat çeken Hercai dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hercai’de 50 bölüm boyunca rol alan Ebrar Demirbilek projeye veda etmeye hazırlanıyor. Ebrar Demirbilek’in Mardin’deki çekimler yüzünden okul hayatının aksadığı öğrenildi.

blank

EBRAR ALYA DEMİRBİLEK KİMDİR?

Ebrar Alya Demirbilek, 30 Eylül 2013 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Daha 3 aylıkken televizyon hayatına adım atmış Hayat Dediğin, Yalan Dünya, Sen Benimsin, Meleklerin Aşkı gibi dizilerde yer almıştır. Vecihi Hür Kuş adlı sinema filminde yer alan Ebrar Alya Demirbilek birçok reklam filminde de boy gösterdi.

Ebrar Alya Demirbilek şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterine hayat vermektedir. Ebrar Alya Demirbilek Terazi burcudur.

Ebrar Alya Demirbilek’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Gül) (TV Dizisi)

2018 – Meleklerin Aşkı (Şirin) (TV Dizisi)

2015 – Sen bBenimsin (TV Dizisi)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.