Kim Kardashian ve Kanye West boşandı!

2014 yılında evlenen Kim Kardashian ve Kanye West, boşanma kararı aldı. Zorlu geçen davada sona gelindi. Kim Kardashian ve Kanye West geçtiğimiz gün görülen davanın sonucunda boşandı.

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz günlerde adını “Ye” olarak değiştirmesi ile adından söz ettirdi. Kanye West, 2014 yılında evlendiği eşi Kim Kardashian ile ayrılık kararı aldı.

blank

KIM KARDASHIAN İLE KANYE WEST BOŞANDI

Geçtiğimiz yıl şubat ayında yollarını ayırmak için harekete geçen ünlü çiftin boşanma davası sonuçlandı. Kardashian’ın mahkemede hakimden resmi olarak bekar ilan edilmesi talebinde bulunacağı basında yer aldı.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian’ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul etti. Mahkeme, West’in itirazını dikkate almadı. Yani North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu olan çift, sonunda resmi olarak boşandı. Çiftin dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu henüz netleşmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.