Kim Kardashian, Prenses Diana’nın 200 bin dolarlık kolyesini satın aldı

Dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve sık sık gündeme gelen realite şov yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, İngiliz tarihinin unutulmaz ismi Prenses Diana’nın kolyesini satın aldı.

Bu sene gerçekleşen Met Gala’da Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesini giyip eleştiri yağmuruna tutulan ünlü isim şov yıldızı Kim Kardashian, şimdi de Prenses Diana’nın kolyesini satın aldı.

YAKLAŞIK 200 BİN DOLAR
TMZ’nin haberine göre; 42 yaşındaki yıldız, Prenses Diana’nın ünlü haç kolyesini açık artırma ile satın aldı. Müzayede evi Sotheby’de satışa çıkan kolyenin 197 bin 453 dolara satıldığı belirtildi.

blank
Kim Kardashian tarafından satın alınan Prenses Diana’nın kolyesi

Prenses Diana, “Attalah Cross” adı verilen kolyeyi 1987 yılında Londra’daki bir yardım etkinliğinde takmıştı.

Kolye, Prenses’e The Garrard mücevher markası tarafından ödünç verilmişti. Kardashian, daha önce Elizabeth Taylor ve Jackie O. gibi ikonlara ait takıları satın almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.