Kılıçdaroğlu’na yeni bir dava daha açacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yasal yollara başvuracaklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan ailesinin ABD’de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile 1 milyar lira kaçırdığını” öne sürerek kaçmaya hazırlandığını savunduğu iddialarına yönelik yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz isnatları, akıl ve izan dışı iftiraları nedeniyle, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine yasal yollara başvurulacaktır” dedi.

Hatırlanacağı gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam yaptığı, TÜGVA ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD’deki TURKEN vakfına gönderildildiğini ifade ederek, “Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” diye belirtmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.