Kıbrıslı genç yetenek Lütfiye Özipek’in konser maratonu başladı

O Ses Türkiye’de ki muhteşem performansı ve birinciliğinin ardından yayınlamış olduğu ilk şarkısı ”Bir Bilene Sor” ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Kıbrıslı genç yetenek Lütfiye Özipek’in konser maratonu da başladı.

Kıbrıs’ta geçtiğimiz gün 2 konser üst üste veren Lütfiye Özipek öncelikle Dikmen Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen 11. Meşale Festivali kapsamında sahne alırken ardından da; Kıbrıs’ta Ara Coffee Shop’un 1. Yıl kutlaması kapsamında sahne aldı. Kıbrıslı sanatçıya kendi memleketinde ilgi çok yoğun oldu.

Muhteşem bir atmosferin yaşandığı gecede Lütfiye Özipek; geniş repertuvarında 90’lardan şarkılara da yer vererek misafirlere naif ve eşsiz sesiyle keyifli bir yaz akşamı yaşattı.

Lütfiye Özipek ”Bir Bilene Sor”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.