Kıbrıs, 23 Nisan şenliğini Sibel Can ile yaşadı

Net Holding iştirakı olan Merit International’ın KKTC’deki otel yatırımları 23 Nisan dolayısıyla renkli bir organizasyona ev sahipliği yaptılar. Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk ile Net Holding Kurumsal İletişim Direktörü Elizabeth Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve iki gün süren kutlama ve tatil programına iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından ünlü konuklar katıldı. Sibel Can konseriyle renklenen organizasyon 23 Nisan Çocuk Şenliği programı ile son buldu.

blank

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde otel yatırımları olan Merit International, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Merit International bünyesinde yer alan Merit Royal Premium, Merit Crystal Cove ve Merit Park Hotel’de düzenlenen etkinlikte iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından ünlü anneleri çocuklarıyla birlikte ağırlayan Merit International ailesi iki gün boyunca ünlü konuklarının keyifli zaman dilimleri geçirmesini sağladı. Merit Royal Premium’un görkemli mimarisi ve eşsiz misafirperverlik anlayışıyla ağırlanan Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm 22 Nisan günü Merit Crystal Cove’da yer alan hayvanat bahçesini ziyaret ettikten sonra keyifli bir Kıbrıs turu yaptılar. Aynı günün akşamı Merit Crystal Cove’da gerçekleşen Sibel Can konseri eşliğinde doyumsuz anlar yaşayan ünlü isimler 23 Nisan günü ise Merit Park Hotel’de düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katıldılar. Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk ile Net Holding Kurumsal İletişim Direktörü Elizabeth Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iki günlük kutlama ve tatil programından çok memnun kalan konuklar keyifle geçen organizasyon sonrasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Merit Crystal Cove’un Hayvanat Bahçesini Ziyaret Ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesini fırsat bilen ünlü anneler, çocuklarıyla birlikte Kuzey Kıbrıs’ta hem tatil yaptı hem de kutlamalara katıldı.

Merit International’in düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuzey Kıbrıs’a gelen Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm, çocuklarıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. Merit Crystal Cove Hotel’in hayvanat bahçesini ziyaret eden ünlü anneler, eğitmenler eşliğinde çocuklarını Ponny’lere bindirdi, ardından hep birlikte tavus kuşları, ördekler, kazlar ve kuğuların olduğu bölümde keyifli saatler geçirdi.

Merit Crystal Cove’da yer alan Hayvanat Bahçesi’ni gezen ünlü isimler gezi boyunca çocuklarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm hayvanat bahçesi gezisinin ardından havanın da güzel olmasını fırsat bilerek küçük bir Kuzey Kıbrıs turu yaptılar. Girne’de bulunan tarihi Bella Pais Manastırı’na yapılan gezinin ardından ünlü Karmi Köyü’nü ziyaret ederek doğal güzellikler içinde köyü keşfe çıktılar.

Sibel Can Sahne Performansıyla Büyüledi

Kıbrıs tatilini keyifli bir geziyle renklendiren ünlü isimler aynı günün akşamı Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Sibel Can’ın muhteşem konserini izlediler. Sibel Can, sevilen şarkılarından oluşan özel bir repertuarla hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sevilen şarkılarının neredeyse tamamını ardı ardına hayranlarıyla birlikte seslendiren Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında ünlü isimler de vardı. Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan, Elif Gönlüm, Sedef Altınbaş, Bulut Akacan, Nur Yerlitaş Sibel Can’ın performansını dinlemeye gelenler arasında yer aldı. Konser salonunu tamamen dolduran hayranları Sibel Can’ın şarkılarının neredeyse tamamını hep bir ağızdan seslendirdi. Konser alanındaki yaklaşık 900 kişi, Sibel Can’ın şarkıları ve neşesiyle keyifli bir gece yaşadı. Sibel Can, “Merit grubunda verdiğim konserler her zaman diğerlerinden farklı olmuştur. Ben artık kendimi Merit ailesinden biri olarak görüyorum” dedi.

Sahne performansıyla ve güzel sesiyle izleyenlerine doyumsuz bir akşam yaşatan Sibel Can gecede güzelliği ile de göz doldurdu.

Sibel Can’ın muhteşem konseriyle taçlanan organizasyonun ev sahibi Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk gece boyunca tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

23 Nisan Çocuk Bayramı’nı Girneli Çocuklar ile Birlikte Kutladılar

Merit International’ıun ev sahipliğinde keyifli bir haftasonu tatili geçiren ünlü isimler ve çocukları organizasyonun son gününde 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldılar. Merit Park Hotel’de düzenlenen 23 Nisan partisine katılan ünlü anneler ve çocukları, otelin misafiri olarak gelen Girneli çocuklarla doyasıya eğlendiler ve birlik beraberlik mesajları verdiler. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayramları eşliğinde kortej oluşturan çocuklar ellerindeki uçan balonları hep birlikte uçurarak bayramlarını kutladılar.

Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen hafta sonu organizasyonundan büyük keyif aldıklarını ve Kuzey Kıbrıs’ı doyasıya yaşadıklarını belirten Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm en kısa sürede tekrar buluşmak üzere İstanbul’a geri döndüler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.